Over ons

MB Bevestigingen B.V. is dé specialist in Tackers & Compressoren

Ik ben er best een beetje trots op dat ik van mijn klanten vaak hoor dat juist de combinatie van persoonlijk contact en een goede productkennis de reden is om met MB Bevestigingen B.V. zaken te doen,’ aldus Mark Bek, de sympathieke eigenaar van MB Bevestigingen B.V. ‘Ontzorgen staat voor mij hoog op de agenda. Voor diverse bedrijven neem ik het magazijnbeheer voor mijn rekening. Door mijn jarenlange ervaring als timmerman en verkoper ben ik in staat om mijn klanten op de juiste wijze te adviseren en vervolgens van de juiste apparatuur te voorzien.

Mark OK2

Met oprecht en eerlijk advies helpen we de klant graag verder waarbij voor ons op het gebied van ‘geschoten montage’ (met een enorm assortiment tackers en compressoren) geen uitdaging te groot is. We komen altijd een met passende oplossing en voeren deze samen met de klant uit. Service en kwaliteit staan daarbij centraal!

Kennismaken met MB Bevestigingen B.V.? De koffie is in het markante pand aan de Steenoven 7 in Rhenen altijd klaar, u bent van harte welkom!

Showroom

MB Bevestigingen B.V.
Steenoven 7
3911 TX  Rhenen
(T) 06 31795127
E. mark@mbbevestigingen.nl
I. www.mbbevestigingen.nl

 

 

klik hier voor alle merken >>

Merken

Top